Where's my bridge over troubled water?

14.04.2014 kl. 16:47
Jaha. då var vi här igen. Tillbaka på ruta 1.Jag blev igår dumpad av min pojkvän, via FACEBOOK.  Tack så mycket. Jag trodde jag var värd mera än så.
Jag satt och funderade hela natten, och hela dagen idag, varför? Varför gör han slut med mig, var gick det fel? JAG TYCKER JU SÅ INÅT HELVETE MYCKET OM HONOM.

Han sa saker som "Jag märkte att jag saknar dej inte längre när vi är från varann" "du förtjänar någon bättre, som du inte blir så lätt irriterad på" "jag är för snäll för dej" "jag känner att detta inte leder någonstans längre"
Mitt ex längsta förhållande räckte ca. 1 år. men största delen av hans förhållanden var ungefär 2-4 månader. Precis som vårat tog slut efter nästan 5 månader.
"Jag känner inte samma sak längre" sa han..
Mitt i allt slår det mig. Hårt, rakt i fejset. Varför såg jag det inte tidigare?  Han vet ju inte ens vad kärlek är. Vad ett förhållande är. Hur man lever med en annan människa. I allas förhållanden finns den "nykära" fasen. Hur länge räcker den? ungefär 4-12 månader? (visst, vissa påstår att dom är nykära efter 20 år tillsammans, men ni måste erkänna att det forfarande inte är samma grej som när ni först träffades.)
Mitt ex tror att ett förhållande ska vara en härlig dans mellan rosa moln och doftande blommor. Non stop.
Alla som har haft ett längre förhållande vet att det inte är bara mys och kyssar och frukost på sängen som gäller när man delar ett liv tillsammans. Man bråkar, är oense om saker, irriterar sig på varandra.
Direkt som jag visade lite av vardagen åt denne gosse, lite mindre rosa moln, så mitt i allt känner han inget längre. Han väljer att inte alls försöka. bara kasta bort mig som en engångshandske.

Nu är jag alltså tillbaka på samma jävla ruta igen. Ensam och övergiven.
Jag som trodde att jag hittat min andra hälft. Jag som trodde vi skulle gå långt. men nej, han slår krokben på mig så att mitt fejs landar i dyngan igen, och sedan lämnar han mig där. kall och smutsig.
Tack och adjö.
Kommentarer (3)
He enda an hadd rätt ii va att du förtjänar na betär. Du förtjänar nain som påriktit e villi ti sta där häila tiidin. Ee noo hans förlust som itt inser hu underabar mänisk du e, nain betär än tu kommer an aldri ti hitt å fattar an int he förtjänar an verkligen int di
Miia15.04.14 kl. 08:52
Halder fullständigt me Miia......! Å kan it ha sagt a na betär sjölv......! Kram
Anonymous15.04.14 kl. 09:40
Vet du vad, både du och jag förtjänar någon som tänker på oss också och inte tror att hela världen kretsar kring deras egen napa! Och som förstår att för att hålla ens lite rosa skimmer kvar så måste båda hjälpas åt, även irritation och att man är oöverens hör till ett bra förhållande det är ju att hitta en kompromiss i allt. Men fast det nu känns skit så kommer du också att inse det snart att du är värd någon såå mycket bättre! Åt helvete med alla mesiga karar som inte kan säga rakt ut öga mot öga!
Sabina15.04.14 kl. 10:20
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer