Mars Red Sky.

30.11.2013 kl. 16:47

Jag är väl medveten om att jag inte skrivit något på jättelänge, men det är bara för att det inte hänt något spännande alls i mitt liv på ett tag, så jag har helt enkelt inte haft något att berätta.
Men nu, ska ni veta, är mitt liv allt annat än tråkigt.
Allt började för ca. 9 veckor sedan. Jag lade upp en profil på en finsk dejtingsida, mest bara för att prova på för skojs skull, kikade igenom en par profiler, innan jag hittade en kille från Jyväskylä som verkade intressant. Jag skickade en "flirt" , men förväntade mig inget svar. Ett par dagar senare har jag ett meddelande, av denne kille.
Killen visade sig vara så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro.  Han var inte bara fin och söt, utan hade även väldans bra musiksmak, fina värderingar i livet, och var dessutom rolig och snäll. Vi bestämde oss för att träffas. Så 27 november satte jag min rumpa på tåget till Jyväskylä  för att träffa en kille jag aldrig träffat förr. Nervösare har jag nog aldrig varit. Tankar flög runt i huvudet, tänk så tycker han inte alls om mig IRL. Tänk så får jag inte ett enda finskt ord ur min mun.
Tåget stannar vid perrongen, jag kliver på ostadiga ben ut, och ser honom genast. Vi hälsar, och kramas snabbt, nervöst. Henrik, som killen heter, pratade snabbt och massor, allt på finska, och jag får säga flera gånger att han måste prata långsammare så att jag förstår. Men annars gick allt fint, han visade mig runt lite i staden före vi styrde våra steg mot Lutakko, Mars Red Sky skulle spela.
 

Efter en helt underbar spelning fortsatte vi färden mot Henris lägenhet. Det var halt ute, så Henri tog min hand, så att vi inte skulle halka ihjäl oss. Det var väl första tecknet på att han kanske faktist verkade tycka om mig. Väl hemma hos honom, satte han igång en film, the Hobbit. Och redan i början av filmen satte han sin arm runt mina axlar, och jag kunde inte koncentrera mig alls på vad som hände i filmen. Efter halva filmen sa jag att jag var trött, fast jag inte var det, bara för att jag inte alls hängde med i filmen, när jag var så nervös.
Han frågade om jag ville sova på soffan, eller i sängen med honom, och ja g svarade förstås att om det var okej för honom, kunde jag nog sova i sängen. Så, där låg vi, försökte se varann i mörkret. Han sa att han jättegärna velat pussa mig hela kvällen, men inte vågat. Så jag lutade mig fram, pussade honom, och sa att han gärna hade fått göra det. Sedan somnade vi i varandras armar.
Sedan dess har vi varit tillsammans. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett långdistansförhållande. Men här sitter jag nu, nästan 300 km bort, och saknar honom något enormt, fast han åkte härifrån för bara 4 dagar sedan.
Jag hade nästan tappat hoppet efter över 2 år som singel. Men nu sitter jag här, och är Kär.

Kommentarer (1)
Åh va härligt! Jag blir helt varm i hjärtat :)
Lilian12.01.14 kl. 16:35
hihi :)
12.01.14 23:30
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer