I think I'm gonna be sad.

25.08.2013 kl. 01:42
Jag känner mig lite ledsen. På flera olika plan. Först och främst åker en av mina bästa vänner Crista ner till helsingfors på obestämd tid för att studera, vilket gör att jag inte får träffa henne lika ofta som jag är van vid. Vilket i sin tur gör mig ledsen i hjärtat. Jag hoppas hon får det bra där, det förtjänar hon.
Den andra orsaken till känslan i mitt bröst är nog bara ensamheten som gnager mitt inre. Hur frustrerad jag känner mig mesta delen av tiden. Min vän Nick frågade mig ikväll varför jag ser så bekymrad och ledsen ut. jag svarade att det är bara såhär mitt ansikte ser ut. Mitt fejs är helt enkelt bara ledsamt, även om jag försöker att se normal ut.så mitt inre går på autopilot, och gör mitt ansikte att utstråla ledsamhet. Great, det gör säkert så att männen flockar sig runt mig. Not.

Kommentarer (1)
<3
Crista03.09.13 kl. 20:17
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer