Kärlekshistorien.

28.07.2013 kl. 17:08
Min bästa vän Karolina har pratat med en australienare i snart 3 år nu. Han heter Nick. En vintrig dag i mars bestämde jag mig för att kontakta honom, och vi började prata, det visade sig att Nick varit hemligt förälskad i Karolina en längre tid. Jag föreslog en dag att han borde spara pengar och hoppa på ett flyg hit för att överraska henne. Han tyckte det var en fin tanke, att ha nog ska börja spara genast. Den dagen gick jag till sängs i tron om att han skulle komma hit nästa år. När jag vaknade nästa morgon hade jag ett meddelande där han berättar att han troligtvis har råd att komma redan denna sommar. Så sisådär 4 månader senare, den 3 juni, var jag påväg ner till helsingfors för att hämta upp honom från flygplatsen. Karolina var hemma hos sin mamma och hade ingen aning om att hon snart skulle få träffa mannen i sitt liv.
Fredag samma vecka vad dagen som deras stigar skulle mötas. Jag placerade Nick i puben O'malleys, och stegade iväg mot busshållplatsen där jag lovat att träffa Karolina. Åt henne hade jag sagt att vi skulle gå på en eftermiddagsöl, för att fira våra semestrar, och att jag hade en liten obetydlig present att ge henne.
Väl framme vid O'malleys, beställde vi varsin öl och satte oss ner. Jag sa att jag skulle hämta presenten jag hade gömt någonstans här i puben. Karolinas ansiktsuttryck var oförglömligt. Förvirrad, rädd, fundersam, nervös. alla olika känslor speglades i hennes ögon när jag försvann runt knuten för att ta Nick under armen för att föra honom till henne. 
När hon såg mig komma runt hörnet, med Nick bakom mig spricker hennes ansikte upp i ett stort leende, och de första orden hon yttrade var :"WHAT THE FUCK?!!"  och de kramas för första gången någonsin. I hennes ögon fanns nu bara upprymdhet, nervositet, och lycka. 
Det var nog en av de bästa känslorna jag någonsin kännt, att se min bästa vän bli nerkärad i denna underbara man. Hur hon förändrats på bara tre veckor med honom. De bokstavligt talat kompletterar varandra, och det är en fröjd för mitt öga. För Min själ. 
Karolina förtjänar ingenting annat än det bästa, och det har hon verkligen fått, nu när hon har Nick. Att mitt liv stampar på samma ställe gör ingenting längre. Att se deras liv ta fart, ger mig hopp.


Kommentarer (2)
våij Måne va du e fin :) <3
Karo28.07.13 kl. 17:28
Så fint så ja nästan börja grina :´)
Lilian14.08.13 kl. 15:29
aww jo visst är det :)
25.08.13 01:41
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer