Good Morning?

26.04.2013 kl. 07:26
Jag vaknar med ett ryck, och tror att jag försovit mig. Med en lättnadens suck ser jag att jag får sova ännu i 20 minuter, så jag slumrar in lika snabbt som jag vaknat. Mitt i allt vaknar jag igen som om någon skjutit mig i röven, "FUCK, nu har jag definitivt försovit mig!". Och mycket riktigt var klockan 06:50. Mitt skift börjar 07:00.
Det går inte en vecka med morgonskift utan att jag försover mig minst en gång.Ifall någon har några tips om hur i hela vetet jag ska göra för att ändra på detta, får ni gärna dela med er åt mig, tack!
Nu är jag trött, på dåligt humör och hungrig.. Tack så mycket Simone, TACK!
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer