Skadeersättningar & itella.

25.04.2013 kl. 08:21
Jag känner mig trött som ett fittlöst får denna torsdag. Morgonskift är nog fan inget för mig.
Men det jag egentligen ville dela med mig av denna morgon, är vad som hände förre fredagen. För så blev min soffa äntligen levererad.. Eller i alla fall försökte två miffon från itella att få in den genom min ytterdörr. Efter att killarna prövat sisådär 3 gånger från olika håll och kanter, förstört min antika lampa i farstun, och smutsat ner mitt golv, så utropar den ene, medan han samtidigt släpper taget om min soffa "Ei vittu, mä en jaksaa enää!" och konstaterade kallt att antigen lämnar de soffhelvetet på gården, eller så tar dom den med sig igen. Jag var chockad över hur fult han pratade mot mig, och fattade ingenting. Det enda jag hann fråga av killarna var "Vad fan gör jag nu då??" när jag betalat 1600 €  för en soffa som inte har rum in genom dörren. De ryckte på axlarna och tyckte bara att jag skulle ta kontakt med Masku om saken.
Det roliga är att pappa & Hanna hämtade soffan dagen efter, och fick in den på 5 minuter.
Igår kom en snubbe från itella för att kolla läget med min antika lampa, och jag fick fylla i en blankett för ansökan om ersättning. Jag ansökte om 300 €. Vi får se hur det går.
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer