För 1 år, 6 månader & 14 dagar sedan...

17.04.2013 kl. 00:27
Så blev jag singel. Jag började tänka på detta ikväll, av någon anledning. Inte på det viset att jag saknar mitt förhållande. Det gör jag fan i mig inte. Det tog cirka 1 helt år för mig att förstå, hur rätt jag gjorde, vilken otroligt bra stig jag valde att vandra på. Den må ha varit gropig och jävlig den första tiden, men skam den som ger sig. 
Jag läste just ett inlägg som jag skrev dagen efter att himlen föll ner som ett svart täcke över mitt liv.
En del av inlägget löd:

"Nu tänker jag allvarligt försöka bygga ihop mig själv igen.. Ingen aning hur länge jag måste skriva, eller hur långt jag måste gå, men på något vis är det väl möjligt? Springa runt och plocka ihop mitt hjärta som sprängts i tusentals mikroskopiska köttiga bitar, säkert rakt i ansiktet på många, utan att de ens vet att de går med en del av mitt hjärta i deras ansikten.  I deras hår. snart kommer jag att se kanske just dig i ögonen, och fråga om det är ok att jag plockar bort den lilla biten av inälva du har på ögonlocket.  Inte vet jag. det enda jag vet är att världen slutar inte snurra för min skull, hur söndrig jag än är.  Måste försöka hålla takten, rytmen.. Vilken rytm? Utan hjärta har jag ingen rytm mera. ett svagt flimmer? Kanske. Borde kanske skaffa en såndär defibrillator. hur det än stavas, vete fan.  Få liv i mitt hjärta, få ett liv överhuvudtaget."


Kommentarer (1)
<3
Miia19.04.13 kl. 11:10
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer