I was drunk again, causing accidents.

Igår tog jag ut dreadsen ur håret igen. Så nu är jag Rastlös och igår såg jag ut som Thomas DiLeva. Usch vad livet suger just sådana dagar.

 

13.08.2012 kl. 08:12

Am I Wry? No.


Jag tycker det är skönt nu när det varit lite kallare och blåsigare. Då får man klä på sig lite mera kläder, och mysiga fluffiga halsdukar.  Snart börjar också löven falla från träden. Jag älskar hösten. Mer sånt.
08.08.2012 kl. 00:00

Helpless.Blue, blue windows behind the stars,
Yellow moon on the rise,
Big birds flying across the sky,
Throwing shadows on our eyes.
Leaves us

Helpless, helpless, helpless
07.08.2012 kl. 01:23

Wake up, Little Sparrow.

Jag tror seriöst att jag försöker fylla mitt tomrum i hjärtat med saker istället för kärlek. Jag känner en tillfällig tillfredställelse i min kropp efter att jag köpt något fint till min lägenhet. Saken är ju bara den att jag inte har mycket rum kvar i min lilla etta. Jag ska tamejfan aldrig flytta ut härifrån.  Idag fyndade jag massa vacka saker på loppis tillsammans med Iida.  Så min själ var väldigt glad och nöjd ett tag. Men ändå sitter jag här ensam och tröstäter rostade mandlar.


Två av loppisfynden idag.


Min mysfåtölj som jag fyndade på loppis för någon månad sedan.
06.08.2012 kl. 21:22

Treasure Chest pt.3

PAMPADAA! Kistan är äntligen klar!


Grundmålning av insidan.Färdigströk insidan 2 ggr med Taika pärlemorfärg.

Sedan på med all beslagen igen.


Så cirka 53246 skruvar senare var den äntligen klar, och resultatet blev detta!Jag är i alla fall NÖJD!
05.08.2012 kl. 21:26

Letters from Texas.

Fick ännu ett efterlängtat brev av min kära brevvän George i Texas (Ja, han som sitter i fängelset.).  Han hade lagt med i kuvertet ett kort som han ritat. Han är Så sjukt talangfull. Om jag ens kunde rita häften så bra som han gör, så skulle jag känna mig proffsig.
Jag känner mig alltid som ett barn på julafton då jag får hans brev. Han ska även rita ett porträtt av Wednesday 13, som jag kommer få i födelsedagspresent, som han hållit på med nu sedan andra eller tredje brevet. Kan knappt vänta. Han är SÅ duktig. Jag har ingen tvekan om att han är bästa brevvännen någonsin.
Så återigen uppmanar jag er alla att skaffa en brevvän.
03.08.2012 kl. 09:17

Like a Bridge Over Troubled Water.

Chillade tillsammans med Crista igår. Mys.
Himla skönt med havsnära boende.31.07.2012 kl. 09:26

X-ray.

Var hos farbror doktorn idag igen, som äntligen skickade mig på röntgen. Äntligen säger jag dels för att jag äntligen blev tagen på allvar och jag fick antibiotika, men största orsaken var för att jag skulle på en röntgen bild. jag tycker röntgen bilder är så grymma. Så jag frågade helt enkelt röntgentanten om det var möjligt att få bilden utprintad eller nåt, och tanten var tyst en stund och svarde sedan "tjaa, jag kunde ju bränna den på en cd-skiva.." Sagt och gjort fick jag alltså en bild av mitt fejs i genomskärning på en cd skiva.


Lätt bästa bilden av mig någonsin. eller hur?
30.07.2012 kl. 23:39

Unicorn.

30.07.2012 kl. 09:20

Oompa Loompa.

Jag betjänade just en kvinnlig kund som såg EXAKT ut som domdär småväxta latexklädda  killarna ur Charlie and the Chocolate factory. Freaky.

28.07.2012 kl. 13:37

Treasure Chest pt.2

Mitt projekt har alltså framskridit lite nu, så här kommer lite mera bilder.

Nybetsat lock.


Sedan drog jag på ett lager Jalo, Mattlack.


Beslagen målade jag svarta, med Empire.Klottgris som jag är.


I nästa avsnitt får ni se vad jag ska hitta på med insidan av kistan, som för tillfället är babyblå.
Stay tuned..
25.07.2012 kl. 22:11

Treasure Chest!

En gång i tiden fick jag en kista..
Som såg ut såhär
Jag tyckte den var ful. Så jag bestämde mig för att ändra på det.
Jag kokade bets, i en otroligt vacker färg.


 Bort med beslagen, och slipa lite, eller jättemycketVattenströk ytan..
Och just nu i denna stund håller den på att torka, sedan ska fiberresningen slipas bort, och min kista är redo för betsning.Ni ska få en liten sneakpeak på vilken nyans den kommer att bli, eftersom jag inte kunde hålla mig, så jag betsade locket till en liten låda som finns innuti kistan.


Fortsättning följer...
21.07.2012 kl. 15:09

Helsinki.Helsinki 30.6 -12
09.07.2012 kl. 22:59

Piercing fever.

Blev något grymt sugen på att fixa flera piercings igår.. Så för att lite stilla begäret beställde jag idag efter lite nya smycken till mina redan befintliga, och bestämde mig för att töja ut mina öron ännu ett steg. Sedan måste jag bara bestämma mig för vad nästa piercing blir.  nam.
En himla bra sida med billiga priser är absolut Crazy Factory. Därifrån köper jag så gott som alla mina smycken.


08.07.2012 kl. 16:30

Don't trust my smile, my teeth are like knives.

Om ni  läste mitt föregående inlägg, så nämnde jag ju att jag tyckte det var synd att aldrig mer få se eller höra något av T. Helt av en slump så hittade jag hans nummer i min telefon! Lite smart är man ändå ibland när man är onykter. oh well, who am i kidding..
Som ni ser så överlevde jag Brahestad också. Har inga större nyheter därifrån. Vi kollade in ett museum, drack en par crowmoore på Rytmikellari, och satt framför en brasa. jag fick ägg och korv till frukost.
Om typ en halvtimme börjar jag jobbet igen efter 4 veckors semester. Yippee.
06.07.2012 kl. 10:27
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer