Someone is getting older.

Imorgon fyller vissa år. 22 hela långa år. Vissa har alltid tyckt om att fylla år. Men i år känns allt så annorlunda. Varför? Jo för att vissa kommer vakna upp i en ensam tom lägenhet. Alla de andra 21 åren har vissa vaknat upp med någon man älskar och står väldigt nära. Nu känns det mitt i allt mest bara som en påminnelse att vissa är ensamma. Nåja det känns knappast lika jobbigt som det kommer göra på julafton. Fy fan för julen..

 

Dett firar vi med en himla gammal bild av mig.
Skulle tippa på att den var tagen -06
04.09.2012 kl. 09:25

Supid MF.

Mitt i allt kom en familj med en unge som skrek lungorna ur sig in i affären. Lät rent ut sagt för jävligt. Non stop i något som kändes som en evighet innan de äntligen lämnade affären. Han måste varit besatt av en jävligt fittig demon eller något. Jag ska tamejfan aldrig skaffa barn. Inte om dom beter sig sådär.  Och skulle jag få barn, och det skulle låta som något ur en exorcist-film, skulle jag nu fan i mig inte ta med det in till någon affär alls.

03.09.2012 kl. 17:38

Nygge Mask.

Idag fyller min goda vän Matias år. Det firar vi med en himla bäst bild av honom på Puntalarock 2008 . :)

Grattis Nygge!!
02.09.2012 kl. 21:26

Now these memories, fill my heart, they bury me. 
30.08.2012 kl. 23:20

Red Rain.

Igår inhandlade jag i sällskap med käraste Crista 3 nya fiskar till mitt akvarium. Det blev 3 stycken Körsbärsbarber, eller Cherry Barbs på engelska. Dom ser  så härligt generade ut hela tiden. Lite som jag gör mest hela tiden, fejset blir högrött när det som mest inte passar. Lite pressad situation på jobbet, brandbilsröd. Möte med vissa sjukt snygga män, körsbärsröd. (Och nej, jag har inte träffat någon sjukt snygg man på ett bra tag..) Konfrontationer av vilket slag som helst, grisrosa. Underbart..
Jag har dock ett puder som täcker detta fenomen ganska bra, som jag använder bara till mer krävande kvällar, som krogrundor.  Måste vara sparsam eftersom pudret i fråga kommer från england. Den dagen det tar slut.. Vill jag inte vara med om.

30.08.2012 kl. 07:37

Sexy Beards.

Skrev in "Sexy beards" på google, och framför mina ögon radades upp en hel hög med vackra håriga hakor.
Dagens Skägg går till:
Dave Grohl, Johnny Depp, och den sista vackra killen jag inte har en aning om vem det är.
28.08.2012 kl. 16:45

Keep Calm,

Jag har hittat världens coolaste tumblr-sida. Den handlar till 90 % om skägg.
Mango beard
27.08.2012 kl. 23:40

Mumindalen.

Jag vill också bo i mumindalen. allt är så härligt färgglatt och bekymmerslöst. Och så vill jag gifta mig med snusmumriken och vandra söderut tillsammans med honom när vintern kommer.Sova i korgar med garnnystan, vandra genom häxornas skog, fånga små drakar..
24.08.2012 kl. 09:23

Jehovas Vittnen.

Jehovas vittnen stod vid min dörr idag, 10.30 på morgonen. Lyckligt ovetande öppnar jag dörren utan att observera att jag var iklädd enbart i min röda Starkki-skjorta.  Jehovarna tittar lite konstigt, tills den ena utbrister: "NÄMEN! BOR DU HÄR!!", så det visade sig att hon varit min kund på min arbetsplats. Jag tänkte svara att jag inte är på något vis intresserad av hennes jesusbabbel, men hejdade mig. borde jag vara trevlig och tillmötesgående även fast det är jag som nu är hennes kund och inte tvärtom?
"tyvärr så måste jag rusa iväg till jobbet om några minuter, så.."
 . ungefär så långt kom jag med mitt försök att vara trevlig, men ändå likgiltig till hennes ärende.
"JAA, jag förståår! Jobbar du på fredag? Vi kunde ju komma då igen  så får du öppna om du känner föör!!"
Jag mumlade bara något om att jag jobbar  samma tid då också, vilket ju var dumt att informera dem om, nu kommer dom med hundra procents säkerhet att komma en timme tidigare istället.  Lättast kommer jag nog undan om jag helt enkelt inte öppnar dörrjäveln nästa gång..

21.08.2012 kl. 17:31

What's that on your face?

 

hihi.

21.08.2012 kl. 16:38

Ain't Life Grand.

Äntligen är lördagen här! Snart får jag bege mig mot min mors nya hem på inflyttningsfest, där får jag träffa min syster och mormor och morfar igen. Det ska bli fint. Efter kalaset åker jag vidare till Las Pörtom med dom allra bästa för att campa på Miias bakgård. Himla gemytligt.

 
18.08.2012 kl. 12:47

True Blood Lookalike.

Jag betjänade just en kund som såg exakt ut som Todd Lowe [Terry Bellefleur i True Blood serien]. Samma välvårdade vackra skägg. NAM.!
Han var tydligen business director på Anvia, så ifall ni känner honom  ser ni säkert likheten.

 

 

 

17.08.2012 kl. 09:34

Dreadlock Rasta.

En annan grej som gör mig otroligt svag i knäna vad gäller män (och kvinnor också för den delen) är Dreads. Nam. Skulle så gärna fixa äkta dreads själv också, men mitt hår är så tunnt att jag betvivlar att jag skulle vara nöjd.

 John Butler hade smart nog kombinerat både dreads&skägg. Synd att han klippte av sina bara..

 

Även Anders Fridén [In Flames] visste hur det skulle vara.

 

 

 

 

 

16.08.2012 kl. 08:38

SKÄGG!

Något av det bästa jag vet när det kommer till män och deras utseende är definitivt just det. Skägg. och hår. Långt hår, långt skägg, mer = bättre. Nam.
Jag menar ta nu och se på hur jävla snygg Rob Zombie är.

 

Eller varför inte lite Zakk Wylde.

 Eller Ryan Hurst (Opie, ur Sons of Anarchy)

    


  oh my. Måste nog gå  ut och svalka mig på balkongen lite.
15.08.2012 kl. 19:11

Suffering bastard.

Saknar mitt hår. Som tur var får jag det tillbaka på onsdag nästa vecka. Bara 7 dagar kvar av lidande. Det är som att hela min personlighet åker på samma gång som dreadsen plockas ut.
 På lördag sker en hel massa också. Min mor har inflyttningsfest i sitt nya hem, och senare på kvällen blir det camping i pörtom med dom allra bästa! <3

15.08.2012 kl. 18:14
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer