Take me out of this place.

Jag har funderat. Och kommit fram till att jag har ju fan inget längre som håller mig fast här i vasa. Eller finland över huvudtaget.  Jag ska banne mig flytta till Sverige.  Om det blir Umeå, Gotland eller Göteborg vet jag inte ännu. Mitt liv känns meningslöst och tråkigt. Därför tänker jag göra något åt det. Ideérna rinner över i mitt huvud.
25.10.2012 kl. 10:09

Vacker utan spackel..?

Åkte till jobbet utan smink idag.  Jag fick höra kommentarer som "Har du försovit dig idag, Simone?", "Du ser trött ut","Du ser inte ut att må så bra,Är du sjuk?". Men bästa kommentaren ever var nog "Vad har hänt med ditt fejs?!" .
Jaha.

18.10.2012 kl. 19:43

All I Need.

Det finns vissa tillfällen, då man absolut inte vill vara ensam. Inatt är just en sådan natt. jag skulle göra nästan vad som helst för att få lite värme. Ha någon som håller om mig medan jag sakta somnar in. Drömmar om lycka. Drömmar om allt jag inte har.
13.10.2012 kl. 02:29

And I'm a nervous wreck and I'm all shook up.

Early in the morning time
Late in the middle of the night
Whenever this chill comes over me
I wanna hug you with all of my might
08.10.2012 kl. 16:11

I want all that is not mine I want him but we're not right.

För exakt 365 dagar sedan sov jag min första natt i denna lägenhet. Det känns konstigt. för ett år sedan tog mitt liv en sväng, från en säkert asfalterad landsväg, till en liten dimmig grusväg med en massa jävla hål och gropar. Återvändsgränd. Borttappad. Bortglömd. 365 dagar är ändå en ganska lång tid. Varför känns det då precis som om det var igår jag slängde bort min eventuella framtid?  Jag vet fortfarande inte vad som är rätt och fel. Vad som förväntas. Vad jag borde vara. Andra bara fortsätter. Hittar nya familjer, nya kärlekar. Ställer sig upp, går vidare. glömmer det gamla. Som varit. Jag befinner mig i något som känns mest som ett dike. mitt emellan. Knuffad ur led. Finns inget rum. Så nära, men fortfarande så långt bort. Inte ens horisonten syns längre. Jag önskar jag kunde sova. Vakna upp och inte minnas. Ångesten. Känslorna. Tröttheten. Hopplösheten. Jag önskar jag kunde sova. Drömma mig bort. Till något vackert. Spännande. Kärleksfullt. Meningsfullt.  Här är jag. Tom och förbrukad. Sliten. Trött. Inget att vänta mig. 
06.10.2012 kl. 01:32

Gut Rotting Riot.

Ikväll blir det en halvspontan roadtrip till seinäjoki för att kika på inhemska banden Ghoul Patrol & Carnalation. Såg dessa band på Nummirock i år, men vad gör nu det, när man får åka till nya slätter med nytt kött att sätta tänderna i. 


Ghoul Patrol

28.09.2012 kl. 18:51

Put on some pants!

Som de flesta känner till så bär jag näst intill alltid kjol. Ända tills förra veckan, då jag helt i misstag provade ett par byxor på cubus.  Det tog ett par dagar innan jag vågade bära dem offentligt. Men nu måste jag säga att det känns ganska bra att bära byxor igen. Så bra att jag köpte ännu ett par igår. Så nu har jag hela två par byxor i min garderob.

28.09.2012 kl. 10:30

wtf is your problem?

You're a waste of air and a waste of space

I want sharp objects to fly into your face
I hate you now more than I ever did
I wanna kill you, dig you up and do it again
I want a car to run over your head
Put it in reverse and do it again.
20.09.2012 kl. 18:35

Stilla dagar i Mixing Part.

Låt mig skriva ett litet citat ur Erlend Loes "stilla dagar i mixing part"

Du vet att hon brukar vara ganska länge i badrummet på morgnarna? -ja.
Och lika länge i badrummet innan hon går och lägger sig på kvällarna? -ja.
vad tror du hon håller på med där inne? - Jag trodde hon gjorde sig i ordning?
jodå, men hon gör något mer. - vadå?
Hon stoppar upp saker i rumpan. -Va?
Hon gillar att stoppa upp saker i rumpan. -Vadå för saker?
Småsaker bara. Batterier, puttekulor, en gång var det en golfboll. -Usch.
Vi människor är olika. Somliga gillar en sak, andra en annan. Din mor stoppar upp saker i rumpan. Det får vi bara acceptera. - Vad äckligt!
Tja det tog några år att vänja sig, men nu tänker jag inte så mycket på det längre. -Men det är ju vidrigt!
Jag tycker inte du ska döma henne så fort, Heidi. Känn på det några dagar. Låt det sjunka in. Och så tycker jag inte du ska nämna det för henne. Hon kommer att neka och då är vi tillbaka på noll. Jaja. Nu vet du i alla fall. Så kan du ha det i bakhuvudet.
20.09.2012 kl. 06:38

WBN

Idag är det Wasa by Night,och såhär speedad är jag:Hur speedad jag är imorgon då jag börjar jobba kl. 07.00, är ju en annan sak. Men det ska vi inte tänka på nu. Nu ska jag snart hoppa på bussen in mot centrum istället.

19.09.2012 kl. 11:04

J'y suis jamais allé .
18.09.2012 kl. 19:44

Superman is a Bitch.

 

 

17.09.2012 kl. 07:45

Where I would have been with a different plan.

Jag har chillat i Åbo hela helgen tillsammans med min syster och hennes pojkvän. Jag hann också med en dejt med underbaraste busfröet Miia. Det har varit en helt underbar helg med åbos största loppis, tidig middagsdejt med busfröet, kvälls-sushi & film på lördagen. På söndagen blev det en vacker promenad till ett himla mysigt gårdsloppis, brunch på ett vegancafé som man bara måste älska, och ett besök på konstgalleri.
Jag har fyndat så otroligt många fina grejjer på loppis denna helg att det är nästan skamligt. De bästa fynden var bl.a. en underbart mysig rutig skjorta för 6€, ett par mossgröna skor för 1€, en handfull med armband för 2€ och en fin ny väska för 10€. Dyraste jag köpt på hela resan var en überfin planch från konstgalleriet för 19€. 


 


Nu är jag hemma och Vasa känns himla trist och grått jämfört med Åbo och all dess kultur. Måste åka dit snart igen.
16.09.2012 kl. 23:27

Time waits for no one.

Ikväll efter jobbet styr jag färden direkt mot Åbo, för att umgås med min kära syster och hennes pojkvän. Sedan ska jag nog hinna med ett besök hos bästaste Miia också. Det ska bli så jävla skönt att komma bort lite. om än bara för en helg. Jag ser konstigt nog fram emot att köra ensam hela vägen ner. Då får man bra med tid åt att tänka, plus att jag bränt en ny skiva med massa catchiga låtar att digga tilll. 
14.09.2012 kl. 09:20

Home sweet Home.

Dumma jävla förkylning. Du kom så satans opassande som vanligt. Jag ville ju gå ut och ta massa bilder med min nya kamera. så jag fick fotografera mitt kaotiska hem istället. Här är alltså mitt hem, där jag känner mig som tryggast.

 


 
 

08.09.2012 kl. 12:59
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer