Bazinga!

 

18.12.2012 kl. 18:47

Taavi

Igår efter jobbet tog jag Crista i handen för att besöka Katthuset. Jag hade funderat ett tag nu på att skaffa en katt därifrån bara jag flyttat in i mitt nya hem. Där fanns hur många mysiga vackra katter som helst, och jag skulle ha kunnat vara där flera timmar och bara gosat med dom. Efter bara en liten stund hittade jag dock en helt underbar kisse, som jag fastnade speciellt mycket för. Hans namn var Taavi. Han var så otroligt lugn och snäll, bara satt där på diskbänken. Jag skulle ha tagit honom direkt, men det går ju inte eftersom att jag flyttar först nästa vecka, och då ska ju allt renoveras också. 
Men i januari, då får Taavi komma med hem. Jag längtar så mycket.

14.12.2012 kl. 10:24

SCHÄGG.

Ikväll ska jag åka och titta på [hoppeligen] snygga skäggiga män till Hullu Pullo. Amorphis spelar där. Jag tycker inte om Amorphis, men däremot tycker jag mycket om skäggiga män. Det firar vi med lite Hesher.

 


08.12.2012 kl. 18:22

Home sweet home.

Saker och ting händer snabbt som fan nu. Mitt i allt äger jag nu min livs första lägenhet. Ingen mer hyra som betalas ut i tomma íntet. Det är en fin liten tvåa på 66 m2, i tvåvåningsplan. Den blir lite av ett renoveringsprojekt, vilket passar mig utmärkt, så får jag göra om den precis som jag själv vill ha den. Det kommer att bli helt underbart mysigt, i varma murriga färger, exempelvis trappan upp till sovrummet kommer att bli röd. Jag kommer att visa före och efter bilder senare, så ni får hänga med i processen.  
Jag är SÅ glad!

03.12.2012 kl. 09:09

You only live once.

Jag har nu haft gymkort i 15 dagar, och jag har besökt gymmet 7 gånger. Själv tycker jag inte att det är så dåligt gjort, med tanke på vilken lat jävel jag är (varit). Jag har redan märkt hur mycket bättre jag mår av lite motion och styrketräning.
Imorgon ska jag till banken, på möte. Jag känner mig otroligt vuxen mitt i allt.


       Inför julfesten förra helgen.
27.11.2012 kl. 08:31

Mitt i allt befann jag mig i Tampere..

Denna helg blev en enda stor spontanitet. Lördag, steg upp åkte till jobbet.Ångest över hur tråkigt allt var. Ett gäng kompisar skulle åka på Turbonegro konsert till Tampere på kvällen, så jag skickade till Kix och frågade om det möjligen fanns en extra plats i bilen, utan någon som helst tro på att det faktist fanns det. Otroligt nog fanns en liten plats kvar. Konserten var slutsåld för länge sedan, så jag kontaktade en long lost vän som bosatt sig i Tampere för några månader sedan, för att umgås en stund medan dom andra var på konserten. När jag satte mig i bilen får jag veta att dom även hade en extra Turbonegro biljett. Hur stora är oddsen för att detta någonsin händer? Glad över att få åka på konsert, fortsätter färden. Konserten var varm, svettig, trång, men framför allt, väldans bra och stämningsfull. Efter spelningen blev Kenneth utslängd utan orsak och Karo tappade kameran.
Sedan kom jag på att jag för helvete visst ville hinna träffa  denna long lost vän som jag hade svikit, så Kix var snäll nog att köra en liten omväg för att släppa av mig hos honom, istället för att åka hem. Vi chillade, drack vin och pratade långt in på morgonkvisten. Söndagen spenderades till största del med att försöka ta sig hem igen. 

19.11.2012 kl. 09:36

All grown up.

Idag har jag jobbat, skaffat gymkort, gymmat och tvättat kläder. Vuxenpoängen bara rasar in. Får se om jag kommer mig upp ur sängen imorgon.
12.11.2012 kl. 22:22

Bäste Far.


Idag har jag firat  bäste far och hans far.
Kärlek.

11.11.2012 kl. 23:36

Hemtrevligt.

Köpte en matta på loppis igår. Ett riktigt fynd för 5 €. När jag kommer hem och rullar ut mattan lite mera märker jag att den är grymt behårad av ett djur av något slag. kanske en hund. eller en jävligt långhårig vit angorakatt. Jag luddade av den med tejpbitar. Ja, det tog en stund. Efter mycket omflyttning för att få bort den gamla mattan och dit med den nya, började det se ut såhär :

Mysigt. Men jag märker att den luktar lite konstigt. Typ som om den legat i ett förråd i ett par år. kanske det försvinner med tiden.. Eller så inte. Men nu får den banne mig ligga där den ligger.
07.11.2012 kl. 19:19

Loppis.

Jag älskar mina nya skor som jag hittade på Facebook-kirppis.  den rutiga skjortan är också ett loppisfynd. Älska loppis.05.11.2012 kl. 19:20

Tankar om minnesluckor.

Varför är minnesluckor ett tecken på att man haft en bra kväll? Jag menar man kommer ju inte ens ihåg vad som hänt.Kvällen kunde ju lika bra sugit röv. Fredagen bestod av en enda lång minneslucka ca 00:30 - 04:30. Ifall någon har bitar att fylla denna gapande lucka, kan ni gärna kontakta mig.  Ganska konstigt när man tänker efter, att man ändå oftast klarar sig utan  desvärre skador, när hjärnan för länge sedan tröttnat och somnat in medan kroppen dansar sin egen väg. Och känslan när hjärnan vaknar till liv och hittar kroppen på ett helt annat ställe än den borde vara. Morkkisen som infinner sig.
Ifall du har minnesluckor du fått ifyllda och vill berätta om dem, får du gärna göra det.05.11.2012 kl. 08:29

You wanna stroke my beard?

En mening som åtminstone skulle få mig på fall.

31.10.2012 kl. 18:47

Keep Calm and..


30.10.2012 kl. 10:05

Wednesday 13.

Jag fick ett lyckorus då jag kom in genom dörren idag.  Jag hade nämligen fått ett stort brev, ända från usa! Det var ett porträtt av Wednesday 13, gjord av min älskade brevvän George.  Denna man är så sjukt duktig att det inte är sant.

29.10.2012 kl. 21:58

Halloween!

Idag är det äntligen Halloween.  Jag ska på ett stort halloweenparty på närmare 200 personer. 200 utklädda människor. Detta kan bli intressant. Förutsatt att folk faktist ansträngt sig lite med sitt kostymval.  Kan ni gissa vem jag ska vara?Och Tusentals mycket tack till Crista som sytt den underbara väskan !
27.10.2012 kl. 12:11
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer