The air near my fingers.

Huoh, vilken helg detta varit. Fredag var en ganska stor besvikelse från min sida, ända stora plusset då var nog att jag fick träffa Siina igen, som jag träffar allt för sällan. Vi åkte alltså till ollis, världens sämsta krog enligt min mening. Dessutom stod vi och köade i 2 fucking timmar utanför.  I normala fall skulle jag ALDRIG gått med på detta, men alla andra var ju besatta vid tanken att få slippa in.. så jag väntade också.. En stor miss från min sida. Åkte hem redan kl. 02,30. det säger väl allt.


Men sedan på Lördagen  var der en helt annan story, då allt var helt otroligt jävla bra! Förfest hos Cristas, med massa folk, massa öl, och massa skratt. Crista lämnade förfesten först, även fast det var hemma i hennes lägenhet, för att åka till ollis. Vi andra förfestade vidare, och bara 2 minuter efter att crista stängt dörren hoppades en stol sönder, och andra kissade i duschen. Efter ett tag åkte även vi andra in mot leipätehdas, Där alltså 1G3B skulle spela. Vi köade en liten stund, och kom in till en helt överfull Brödfabrik, där säkert 97 % var svenskspråkiga. drack, hoppade med till bandet, föll och slog rumpan på ett bord, vilket resulterade i ett stort svullet blåmärke på höger skinka. Efter ett tag bestämde jag och Karo oss för att dra vidare mot Hullu Pullo, och stannade för att äta varsin vårrulle vid vår kära Dognai grill, så medans Karo köpte dem, kunde jag inte hålla mig längre, och kissade "bakom" grillen.  Vårrullen var den bästa jag någonsin ätit, och fick orgasm i min mun för varje tugga. På pullo hann vi bara in, och jag hittade någon  random dude att prata lite med, sedan en hel hög andra också, det var som om man kände alla, fast jag egentligen inte kände någon. Fick en nummer av en ganska creepy dude, som jag raderade dagen efter.

Nu har jag bara idag och onsdag kvar på jobb, så blir det FEST på torsdag igen, för att fira att karo äntligen får sitt ben tillbaka!  lite sämre då jag jobbar igen på lördagen, men, vad gör man inte. Lördag går även den i alkoholens tecken.

03.04.2012 kl. 07:43

The Blessed Hellride.

Jag går lite mot mitt ord, då jag här och nu har blivit övertygad att supa huvudet av mig på självaste pampas nationaldag. på Ollis av alla ställen. gees alltså. nåväl låt oss göra det bästa av situationen och supa tills jag stupar istället! OCH kavajen är tillochmed på!


SKÅL!
30.03.2012 kl. 17:39

Folie.

bara 6 ½ timme kvar av jobbet denna vecka, så börjar helgen, äntligen. Det har varit en tung vecka, med några oväntade vändningar och lätt irritation (egentligen ganska hård).  Men jag kämpar och försöker hålla humöret uppe, även om det gav vika för 3 dagar sedan.  Grät som ett litet barn i camillas famn den kvällen. Det blev väl bara för mycket på en och samma gång. för en och samma kropp.  Men äntligen ser jag ett litet ljus i tunneln som då, för tre dagar sedan var helt kolsvart. Sabina med all sin sprudlande glädje och energi kommer nämligen nästa vecka att förgylla mina arbetsdagar på närmare håll. närmare bestämt bakom samma lilla infodisk som mig. Ny livskraft till min och Simons avdelning här i järnaffären. Can i get a Halleluja! 
Trodde jag var på bristningsgränsen förut. Men är man nära botten kommer man ju inte så mycket längre ner mera, så då är det ju bara uppåt det kan gå.
Från en sak till en annan, så blir det ju  1G3B på Leipätehdas imorgon. Har faktist förväntningar på att det kommer att vara helt otroligt kul. Om inte så sticker jag väl någon annanstans. För övrigt tycker jag att Pampas-veckan är överskattad.  Tur att man inte själv behöver fundera på den iaf. Och what's up med halarna egentligen? har fortfarande inte fattat vitsen att gå runt som sopgubbar för att man går i en viss skola? Och nu menar jag ju inte att folk som bär dessa halare är dumma på något vis, inte alls. jag har många vänner som är halarbeklädda i stort sett hela denna vecka. skulle inte förvåna om dom även sover med dessa påsar på. nåväl,  alla med sitt. Jag med mitt.
har väl bara brist på något att berätta, därför mumlar jag på om sådanthär onödigt.

30.03.2012 kl. 08:40

Dreadlock Rasta.

Saknaden av mina dreads var otroligt stark då jag vaknade.. Men jag måste försöka hålla mig tills festivalsommaren innan jag lägger i dom igen. Det har jag ju redan bestämt mig för.
Påtal om inget så chillade jag tillsammans med crista igår, vilket var mycket gemytligt. vi tog en såndär långkväll på abc med bara prat och tankar om allt och alla.

Jag VILL ha mitt hår tillbaka.
29.03.2012 kl. 09:49

Insurrection.


When the walls fall around you is when you begin to find
That the depths you have found have become now too hard to climb
You reconcile your pain in the loneliest refrain
And crawl tied and bound to the one thing you can't leave behind
And start over again
This insurrection

28.03.2012 kl. 08:26

It seems I walk this hard trail alone.

Jag vaknade på morgonen och kände mig som en människa. glad och visslandes gjorde jag mitt jobb. Som vanligt hade jag för höga förhoppningar om att det kunde bli en utomordentilg dag. Allt rasade inom loppet av 20 minuter. Nu är det värsta dagen på jävligt länge, känns det som. varken mitt liv på jobbet eller mitt privatliv funkar som det ska. det står liksom stilla. allt går fruktansvärt trögt. Som av försöka skida på en grusväg. Vem skulle ens försöka sig på det? Det kan man ta och fundera över, men något svar får man knappast. Ingen vet. Fan ta allihopa, då ingen någonsin vet någonting. Bryts sönder igen. bit efter bit. Jag trodde jag var påväg upp, ut i livet igen. Nej men det går ju inte för sig. ner med dig i skiten igen bara. NER. långt ner. Fan.
Nu mår jag dåligt. igen. men jag förväntas ju bara finnas. bära all annans skit. ingen nöd på mig. Jag klarar väl mig. Eller vadå?
27.03.2012 kl. 22:06

Plan B?

Efter förra helgens fiasko, med mer minnesluckor än hålen i polarosten, så var denna helg snäppet bättre. Till mitt stora nöje, kommer jag faktist ihåg de flesta jag pratade med under kvällen. Kvällen började i Tölby uf-lokal, på byafest.. WHAT?? jepp.. jag skojar inte. det var väl nog kvällens sämsta, men som tur var åkte vi ganska snabbt in mot staden och civilicationen.  Amarillo hade Wasa Band Jam, så vi gick dit. Träffade många bekanta ansikten, som jag till min stora lycka kommer ihåg! Även nya ansikten fick man lära känna denna kväll. Även om kvällen slutade med ett gammalt bekant. plan C. Sov och gosade med sängen tills klockan blev nästan 3.
Sedan idkade jag umgänge tillsammans med Karo, som äntligen flyttat tillbaka till vasa. Mitt liv är  fulländat igen! eller så gott som det nu går.
btw. Dejten jag var på förra torsdan, var nog något jag mer än någonsin ångrar att jag gått med på. Jag hatar att vara brutalt ärlig nu, men jag vill nog helst aldrig träffa denna person igen. Hur berättar man en sådan sak åt någon?


Sabina sprudlar av energi <3


KAJ spelade på byafesten. dom var riktigt roliga.


Sedan hittade jag en ledsen Axel ute i stadens mörker.
26.03.2012 kl. 10:08

May I have the honor of this amputation?

Jag tänker inte alltid före jag pratar. Och ibland blir det ju inte alltid som jag tänkt. Idag ska jag till exempel helt plötsligt på en dejt, tillsammans med en tjeckier, som jag pratat med en gång tidigare (förra helgen), då jag var så full att jag inte ens kommer ihåg vilket språk jag använde mig av.  Jag antar att denne man var i ett relativt nyktert tillstånd eftersom att han till och med kom ihåg mitt namn, för att hitta mig på facebook. jag kunde inte ens ta mig till minnes att jag berättat mitt namn åt honom.
Så detta kan ju bli en intressant kväll.

22.03.2012 kl. 09:18

See who gives a fuck.

Alkoholintaget spårade ur som vanligt i lördags. Satt och grundade hos Tomppa, som tydligen var enda av mina vänner som skulle till Royal och kika på Stam1na.  Vi spelade Tekken 3 och drack. Väl inne på royal kommer jag inte ihåg så mycket mera. kommer ihåg små klipp av spelningen, och att jag dansade som ett fån på dansgolvet. har ett vagt minne av en random man med mycket skägg som jag hånglade med en vända. Mycket riktigt hade jag ett nytt nummer, under namnet "Skäggduden" på min telefon. Sedan hade vi efterfest hos tomppa, med en annan man som var från..tjeckien?  kanske.men jag var nog inget bra sällskap, eftersom att jag somnade genast vi kom innanför dörren.

Vaknade med grym morkkis och en hemsk krapula. Ursäktade mig åt tomppa då jag ockuperat hans säng, och tvingat honom att sova på soffan. Påbörjade min färd hemmåt, med en cykel som hade punka på framhjulet. Promenerade hela vägen, vilket tog lite på en timme, eftersom jag gick lika snabbt som  en halt 80 åring. Halvvägs hem blev jag så grymt skitnödig att jag på allvar övervägde att knacka på hos någon vänlig tant, eller gubbe, för att förklara mitt behov och begära att få låna deras toalett. Jag höll mig hela vägen hem.

Jag hann tänka många olika tankar på min hemfärd.  Bland annat att livet kanske inte är så värdelöst som jag många gånger kan tycka. Detta kanske låter konstigt, eftersom jag då för tillfället var trött, krabbis, och till på köpet skitnödig, men även solen sken, och man kunde nästan höra hur snön smälte bort för att blotta gräset inför värmen. Kanske mitt liv blir bra ändå. Kanske inte på direkten, men någongång, i en snar framtid kanske? Jag älskar våren, då den kommer med hopp åt så många själar runt om i världen.  Till och med till mitt lilla söndriga själv.


19.03.2012 kl. 16:07

Waiting for nothing to begin.

idag är jag så krapulantisk att  jag bjuder på detta.
 jesus-fucking-christ..
18.03.2012 kl. 16:02

Nothing left to say.17.03.2012 kl. 15:51

Kylskåpspoesi

kylskåpspoesi måste ju vara något av de bästa uppfinningarna någonsin. Hade kafferep med tillhörande poesikväll tillsammans med Nygge här för en tid sedan, vi kom på flera mycket vackra och obcena meningar, men här kommer iaf ett par som just nu pryder mitt kylskåp.Denna märkte jag förra veckan, jag antar att det var Cristas verk, eftersom det såklart handlar om choklad. Busunge. <3

Mer kylskåpspoesi åt folket!
14.03.2012 kl. 18:02

Welcome to my kitchen.

Konstigt då jag alltid kommer på att jag ska städa de mest onaturliga tiderna. Åkte till Sabinas ikväll, efter att ha släpat in soffan uppför 4 trappsatser, helt ensam.  Sabina skulle ta an denna hårkaka jag haft på min hjässa. Efter många svordomar och hotelser är nu mitt hår redigare än någonsin. Även plattare än någonsin.. 
Ja, städrutinerna då, efter besöket hos sabina, kom jag hem och såg min lägenhet med nya ögon av någon anledning, och började mitt i allt plocka upp saker från golvet och damsuga, hann inte ens få av mig jackan.  Eftersom min energi avtog lika snabbt som den kom, får dock  fortsättningen på städandet vänta till imorgon kväll eller något. Men för att fortsätta rundturen i min lägenhet, som jag påbörjade för ett bra tag sedan, Tänkte jag dock bjuda in er i mitt kök såhär på kvällskvisten. Bilderna är tagna från förra veckan, då jag för en gångs skull fått köket städat. 
14.03.2012 kl. 00:11

13032012

I lördags åkte jag på spontan hotellweekend till Jakobstad tillsammans med min goda vän Sabina. Nu kanske många undrar vaför vi åkte just till Jakobstad. Ja, inte vet jag, jag hängde mest bara med, kul med lite jävla omväxling i denhär vardagen.
Idag har jag investerat i en gratis blågrå soffa, som min goda vän jani på Masku hittat i kontainern utanför affären. All lyx till min balkong.

Jag som avnjuter mitt balkongvardagsrum. 


13.03.2012 kl. 17:05

Haircake? Anyone?

Tog ur mina rastan igår. Efter 3 fucking månader. Nu får jag inte håret utrett mera.. Hela hårbottnen är som en enda stor kaka. Dessutom har jag ingen glestandad kam, så nu försöker jag som bäst att använda mig av en penna. Ena sidan börjar vara något så när tovfritt, bara resten kvar. Fåt troligen odla äkta dreads i nacken, då jag inte får det utrett själv. eller fixa någon slags ful undercut. haha. fyfan vad man utsätter sig för. Jag tror mitt hår får vila en stund nu, tills festivalsommaren kommer, då kan det vara en stor fördel att ha dreadsen. Inget hår att borsta, och framförallt så ser det inte smutsigt ut efter 3 dagar utan dusch.
Folk tappar ju runt 100 hårstrån per dag. och jag har haft i mina dreads i ganska exakt 100 dagar, så mina hårstrån inte haft friheten att falla, då har jag runt 10.000 lösa hårstrån som tovat fast sig. underbart.. Överväger att raka bort allt för att slippa smärtan.


Knåtärbur! 
08.03.2012 kl. 08:42
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer