I don't hate you, I'm just removing an enemy.

Vad har hänt sedan senast? Ja Bland annat har jag blivit portad från hullu pullo i ett år.  För att jag i deras ögon var "för full" en kväll.. Här har man varit en trogen kund hur länge som helst och mitt i allt blir man portad för att man är "för full".. Ja i mina ögon kan Hullu Pullo dra åt helvete, och se sig där solen inte längre skiner. I alla fall Vakten i fråga, som helt klart har något emot mig. Om jag inte misstar, så brukar folk åka på krog för att bli fulla? Ack hur fel jag tydligen kunde ha.. Jävla skit.
Nåväl, över till något lite trevligare, som att jag får tillbaka mina dreads imorgon. Och senare blir det pussikalja i parken med massa folk. Därifrån kan jag åtminstone inte bli portad. HA! 

25.05.2012 kl. 09:29

Buffalo soldier.

Om en vecka och 5 dagar får jag äntligen mina dreads igen. det ska bli skönt att få dom tillbaka. bra att få i dom innan festivalsommaren börjar, så man inte behöver fundera på att man har smutsigt hår iaf.


14.05.2012 kl. 00:32

Mother's Day.

vaknade idag och bara väntade att krapulan skulle smätta till mig i fejset. men inget hände. Sedan kom jag ihåg att jag inte druckit något alls igår. Jag hade ju kört runt med två gamla goda vänner till diverse random ställen, tagit kaffepaus utan kaffe, lyssnat på village people och sjungit med. En riktigt gemytlig kväll, och ännu skönare är det ju idag, när man inte ligger spyfärdig på soffan och känner sig ynklig.
Idag ska jag åka till min käre mor i petalax. Dels för att det är morsdag, och det hör till att man hälsar på en sådan dag. och dels för att hon ska koka sin berömda curry-fisksoppa som är så gudomligt god. Men allra mest åker jag ju dit för att hon är ju min mor, och jag älskar henne väligt mycket.

Jag & Mami påväg på Marilyn Manson konsert tillsammans.
2009
13.05.2012 kl. 11:28

So bum me a cigarette, buy me a beer, until i'm happy to be here.

Noah gundersen har en otroligt underbar röst, och denna låt är helt otroligt bra. Fann detta underbarn genom att kika på Sons of Anarchy. Tänk det.

12.05.2012 kl. 11:50

So don't get any big ideas, they're not going to happen.

Jag hatar att känna mig ensam. Men det är just hur jag känner mig nu. Sjukt hur man tar saker och ting för givet. Varje dag. En dag kanske man sitter här med näst intill ingenting. Jag kommer på mig själv att jag längtar efter förr i tiden. Då jag hade någon att dela allt med. Men nu sitter jag helt ensam. Känner mig obehövlig som människa. Det jag behöver nu är någon som håller om mig hårt, och säger att jag inte är obehövlig, att jag visst betyder.  Det skulle värma mitt sinne något enormt.  Ens en ljummen hand på min axel, eller ett lår tätt intill mitt. Mitt hår är oredigt av alla tankar som roddar till sig. Vad fan är det jag egentligen vill med mitt liv? har bara stampat på samma jävla ställe i åtta månader. Hjälp mig upp för fan.

09.05.2012 kl. 19:12

Hollow Life.

Jag såg en död igelkott på vägen igår. Blev ledsen ända in i själen, och hade ett lidande uttryck i mitt ansikte resten av vägen hem. Stackars lilla. Redan så ensam och utelämnad i världen och till på köpet blir han överkörd. 
Har inte skrivit på länge nu.Jag vet inte om det helt enkelt inte hänt något intressant i mit liv på sistone, eller om jag bara inte orkat. Har varje dag när jag kommit hem från jobbet sprungit upp för trapporna och slitit upp dörren i hopp om att ett brev skulle ligga innanför dörren. Men fortfarande ingenting. Kanske idag. Älskar att brevväxla, men jobbigast är ju att vänta på svar.

09.05.2012 kl. 08:59

Say Whaaat?

Idag ska jag dricka tills jag inte längre kan gå. Sådeså.


woot?


28.04.2012 kl. 14:33

Congratz Mate!

Vill ägna ett helt eget inlägg idag åt en av mina allra bästaste vänner, nämligen ingen mindre än Crista, som fyller 21 år idag!!  Du är guld värd och jag vet nog inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv! All kärlek till dig! GRATTIS!!


Sauna open air 2006


Tuska 2007


Tuska 2008


Ruisrock 2009
Halloween 2010


Wednesday 13, 2011
Påsk 2012
24.04.2012 kl. 23:33

Simma fort till trappan på baksidan Mumin!

Vaknade klockan 14:47 igår efter mitt Rg-line äventyr, och hade en hemsk tryckande krabbis. Lade mig ner i soffan och kikade på massa mumin, vilket genast fick mig att må bättre. Och ännu bättre blev det ju när jag fick finbesök av Camilla en stund. Sedan fick jag otroliga cravings efter rullakebab, men orkade för allt i världen inte ta mig upp ur soffan, så jag kontaktade min eviga vän pizzaonline.fi & Saminburger för att få detta levererat ända hem till min dörr.

 

Jag vill också bo i mumindalen.

23.04.2012 kl. 17:20

Afterparty på RG-line?

I torsdags fick jag ett brev på posten. Ett brev från en man som sitter i fängelse i texas. Jag blev så otroligt glad då jag såg brevet innanför min dörr! Det var ett underbart handskivet 3 sidor långt brev, som jag läste säkert 5 gånger på rad.Jag tycker att alla borde ha en brevvän, speciellt en som sitter i fängelset. så otroligt intressant. min nye vän heter george och är 47 år gammal.
Igår var jag på bio med min goda vän Thomas, som hade valt att vi skulle se, battleship. Kanske inte riktigt en film i min smak, men eftersom jag ändå annars bara skulle suttit hemma och druckit i min ensamhet, så packade jag min väska full med öl, och joinade Thomas på bion.Efteråt gick thomas hem, och jag åkte till gringo tillsammans med Mari, Vi träffade min goda vän Illya, och även Thomas nr 2. I något skede gick vi till dongnai grillen och tryckte i oss varsin vårrulle, innan vi fortsatte mot HP.  Där kom den där creepy duden som jag fick numret av dendär gången. Shit. akward moment, då han kom fram och låtsades som att vi inte skulle ha träffats förut, och följde sedan efter mig i princip hela kvällen. Nåväl det blev valomerkki och mitt i allt satt jag på RG-line och drack gratis lonkero tillsammans med två random dudes. Dom tyckte att jag hade tur som skulle få gratis båtresa över till Umeå. WTF? tänkte jag, jag kan ju fan inte åka till Umeå? Massor av tankar for genom mitt huvud, och jag frågade när båten far. "klockan åtta" tyckte den ena. Jag kikade snabbt på klockan och ser att jag har ca. 1½ timme på mig att ta mig därifrån, innan det var försent. Så jag ringer min  enda vän som faktist brukar vara vaken dendär tiden på dygnet, Nygge. Stackaren låg och sov då jag ringde, men kände ändå min desperation i situationen och kom ända till båtterminalen och plockade upp mig i sista minuten.
Detta är nog den mest random helgen någonsin, jag menar vem fan åker på efterfest till Rg-line som är påväg att åka till Umeå?? Jag tydligen..
22.04.2012 kl. 16:16

Cloudy with a chance of meatballs.

Jag undrar vad som tagit åt mig på senaste tiden, jag tappar fan min mat på golvet allt som oftast nuförtiden.  En vacker krapulasöndag hade jag värmt upp en god tallrik med leftovers av maten jag krökat ihop dagen innan. Jag sätter mig ner i soffan, och sträcker mig efter en kudde att ha i famnen, när jag mitt i allt tappar tallriken och ALL min mat var utspridd på golvet. Dit for min måltid, jag fick helt enkelt vara utan mat den kvällen. Skulle jag inte vetat att mitt golv inte blivit damsuget på typ en vecka, så hade jag med all säkerhet ätit direkt från golvet, i det tillstånd jag var i, men jag tog mitt förnuft till fånga och lät bli.
Nu för cirka 10 minuter sedan, skulle jag fixa till lite wokade nudlar med grönsaker, och tog fram grönsaksblandningen ur frysen, klippte upp påsen, och börjar lägga smör i stekpannan, när påsen mitt i allt bestämmer sig för att vinka, och spilla ut 3/4 av innehållet. FAN! Hur i hela jävla helvetet lyckas du IGEN med detta under.. Fick nöja mig med den fjärdedel som återstod, vilket förstås räckte, men dendär påsen skulle ju räcka många dagar hade jag tänkt, nu när det ändå är bråda tider.
18.04.2012 kl. 20:13

AA, stands for Alcohol is Awesome.

Förra helgen blev räddad av Jesse som bjöd mig & Karo på hemmafest. Eftersom att jag är pank, och inte egentligen alls har råd med krogrundor, lät detta otroligt bra. Det var det också. Hade totalt glömt hur kul det kan vara med hemmafest.  Även om hela kvällen i princip gick helt på finska. Men det gick ju. vi drack, skrattade, lågi böghögar på golvet, i sängen på toaletten, ja överallt. kändes som om man var 16 och ung igen.
Igår hade jag en totalt überchill dag tillsammans med Karo & Crista, två av mina absoluta favoriter här i världen. utan dom skulle jag nog vara en aning borttappad.
idag har jag jobbat. Fan vad jag jobbat. stressat sönder mig. hur dom än försöker "fixa" till det så blir det fan inte bättre. Vi är fortfarande allt för lite personal, och fortfarande händer ingenting. Jag kan fan inte klara av detta. Eller, jo det gör jag väl. Men tungt känns det.  Men nu är det bara 3 dagar kvar tills lördag. och lördag innerbär ju som alla vet, Alkohol!
18.04.2012 kl. 01:46

Broke.

Jag är officiellt pank. fan alltså.


10.04.2012 kl. 22:57

Glad Påsk?

På torsdagen var jag alltså med min invalide vän Karo till sjukhuset för att ta bort gipset.  Mannen sågade bort gipset och fram kom ett egendomligt lurvigt ben, som var mera gult än hudfärgat. Men det var ettt ben, och alla vet vi ju att två ben är bättre än ett, så Karo var nöjd. sedan blev det röntgen, och jag fick komma med in i rummet, och se bilderna av benet, vilket jag lite ångrar eftersom att jag såg alla skruvar hon hade där, och jag blev lätt illamående. Klarar inte av sånt. Sedan väntade vi i över en timme på att gå in till läkaren, som konstaterade att "ja detta är nog ett bra ben".
Sedan började vi grunda inför kvällen, då vi åkte till Royal på Herra Ylppö & ihmiset. Inget band jag normalt skulle gå och kika på, men, vad gör man inte för sin vän som just tagit bort gipset? + att Karo betalade inträdet, så det var alltså en win-win situation.  Kvällen var riktigt bra, vi dansade som lössläppta horor på lågstadiedisco, och allt var grymt roligt.  Dagen efter var som vanligt mindre rolig, och inte blev det bättre av att mina grannar bestämde sig för att påbörja badrumsremont klockan 10 på långfredags morgonen..
Nu sitter jag på jobbet, och är lätt krapulantisk fortfarande, och så fort jobbet är avklarat för dagen hämtar jag Karo för att fortsätta påskfirandet, tillsammans med bl. a. Miia, Iida och Crista. Det kan nog inte bli mycket bättre.
07.04.2012 kl. 10:00
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer