After Work / Pre work...?

Tog en After Work bisse med Crista igår på O´malleys. Oskyldigt, mysigt. Som vanligt blev en bisse till flera bissar(?) och det ena ledde till det tredje, mitt i allt var alla jag kände borta, och jag dansade bland strobolightsen med nyfunna vänner på Leipätehdas. Vandrade hemåt i gryningen med de traditionella vårrullarna, sov 3 timmar & steg upp för att åka till jobbet. 2 ½ h kvar, sedan fortsätter dansen. Konstigt att livet känns underbart fast man är trött som en jävla häst. Just nu älskar jag livet.
26.01.2013 kl. 12:41

Please allow me to ajust my pants.


Jag älskar denhär bilden av mig och Nygge.
Totalt flippat .
25.01.2013 kl. 19:32

Köket.

Köket ser lite mer färdigt ut varje dag.


Dörrarna på bilden kommer att bli röda. 

22.01.2013 kl. 12:02

Taavi Viikinki.

Det är fan i mig inte billigt att renovera. Det är bara att konstatera. Och då har jag den förmånen att få allt mycket billigare i och med att jag jobbar i en järnaffär. Men ändå är det huvudlöst dyrt. Jag vill bara bli klar med allt detta nu, så att Taavi Viikinki Pihlajanlehti får flytta in.
10.01.2013 kl. 17:01

Crazy cat lady.


Idag ska jag åka och hälsa på underbara Taavi på katthuset. Om jag ändå kunde få ta hem honom nu redan.. Bara köket blir färdigt. Jag vill ju att Taavi ska kunna komma till ett färdigt hem, som är lungt och rofyllt, och inte med massa byggsaker överallt. Igår kom alla saker jag köpt åt honom. Klösträd matskålar etc. för att få honom att känan sig som hemma så snabbt som möjligt.

03.01.2013 kl. 07:35

Welcome to Myshemmet.

Jag har inte skrivit på länge nu. Men jag har en anledning till det. Jag köpte ju lägenhet 20 december. Så jag hade en vecka på mig att renovera allt innan jag flyttade in 28.12. dessutom i samma veva kom ju även julen emot. Så jag har stressat, varit vaken allt för många timmar och fått allt för lite sömn, och tusentals många tack åt pappa som hjälpt mig så otroligt mycket med detta projekt, utan dig skulle jag inte kommit någon vart alls. Tack vill jag också säga åt min mamma, Tom och Mange, som hjälpte mig att flytta alla saker. Tack också Hanna & Crista  för er hjälp ! Jag är så otroligt tacksam för min familj och mina vänner som hjälpt till och stöttat!
Ännu är jag långt ifrån färdig, då jag för tillfället lever utan kök. Allt är utrivet.. men idag kommer ju faktist kylskåpet, så jag iaf kan förvara lite mat i lägenheten.


På vinden har jag mitt sovrum. Jag älskar takbalkarna som är synliga.


Kaoshemmet. Vardagsrummet för tillfället. Jag har inget förvaringsutrymme i hela lägenheten just nu, så allt uppackande får lov att vänta en stund.


Köket ser för ut såhär. Allt är utrivet. Stockväggen med fönstret kommer jag att tvätta upp och lämna synlig.


Muren på vinden började se ut såhär. Jättenöjd med den :)

02.01.2013 kl. 09:14

Bazinga!

 

18.12.2012 kl. 18:47

Taavi

Igår efter jobbet tog jag Crista i handen för att besöka Katthuset. Jag hade funderat ett tag nu på att skaffa en katt därifrån bara jag flyttat in i mitt nya hem. Där fanns hur många mysiga vackra katter som helst, och jag skulle ha kunnat vara där flera timmar och bara gosat med dom. Efter bara en liten stund hittade jag dock en helt underbar kisse, som jag fastnade speciellt mycket för. Hans namn var Taavi. Han var så otroligt lugn och snäll, bara satt där på diskbänken. Jag skulle ha tagit honom direkt, men det går ju inte eftersom att jag flyttar först nästa vecka, och då ska ju allt renoveras också. 
Men i januari, då får Taavi komma med hem. Jag längtar så mycket.

14.12.2012 kl. 10:24

SCHÄGG.

Ikväll ska jag åka och titta på [hoppeligen] snygga skäggiga män till Hullu Pullo. Amorphis spelar där. Jag tycker inte om Amorphis, men däremot tycker jag mycket om skäggiga män. Det firar vi med lite Hesher.

 


08.12.2012 kl. 18:22

Home sweet home.

Saker och ting händer snabbt som fan nu. Mitt i allt äger jag nu min livs första lägenhet. Ingen mer hyra som betalas ut i tomma íntet. Det är en fin liten tvåa på 66 m2, i tvåvåningsplan. Den blir lite av ett renoveringsprojekt, vilket passar mig utmärkt, så får jag göra om den precis som jag själv vill ha den. Det kommer att bli helt underbart mysigt, i varma murriga färger, exempelvis trappan upp till sovrummet kommer att bli röd. Jag kommer att visa före och efter bilder senare, så ni får hänga med i processen.  
Jag är SÅ glad!

03.12.2012 kl. 09:09

You only live once.

Jag har nu haft gymkort i 15 dagar, och jag har besökt gymmet 7 gånger. Själv tycker jag inte att det är så dåligt gjort, med tanke på vilken lat jävel jag är (varit). Jag har redan märkt hur mycket bättre jag mår av lite motion och styrketräning.
Imorgon ska jag till banken, på möte. Jag känner mig otroligt vuxen mitt i allt.


       Inför julfesten förra helgen.
27.11.2012 kl. 08:31

Mitt i allt befann jag mig i Tampere..

Denna helg blev en enda stor spontanitet. Lördag, steg upp åkte till jobbet.Ångest över hur tråkigt allt var. Ett gäng kompisar skulle åka på Turbonegro konsert till Tampere på kvällen, så jag skickade till Kix och frågade om det möjligen fanns en extra plats i bilen, utan någon som helst tro på att det faktist fanns det. Otroligt nog fanns en liten plats kvar. Konserten var slutsåld för länge sedan, så jag kontaktade en long lost vän som bosatt sig i Tampere för några månader sedan, för att umgås en stund medan dom andra var på konserten. När jag satte mig i bilen får jag veta att dom även hade en extra Turbonegro biljett. Hur stora är oddsen för att detta någonsin händer? Glad över att få åka på konsert, fortsätter färden. Konserten var varm, svettig, trång, men framför allt, väldans bra och stämningsfull. Efter spelningen blev Kenneth utslängd utan orsak och Karo tappade kameran.
Sedan kom jag på att jag för helvete visst ville hinna träffa  denna long lost vän som jag hade svikit, så Kix var snäll nog att köra en liten omväg för att släppa av mig hos honom, istället för att åka hem. Vi chillade, drack vin och pratade långt in på morgonkvisten. Söndagen spenderades till största del med att försöka ta sig hem igen. 

19.11.2012 kl. 09:36

All grown up.

Idag har jag jobbat, skaffat gymkort, gymmat och tvättat kläder. Vuxenpoängen bara rasar in. Får se om jag kommer mig upp ur sängen imorgon.
12.11.2012 kl. 22:22

Bäste Far.


Idag har jag firat  bäste far och hans far.
Kärlek.

11.11.2012 kl. 23:36

Hemtrevligt.

Köpte en matta på loppis igår. Ett riktigt fynd för 5 €. När jag kommer hem och rullar ut mattan lite mera märker jag att den är grymt behårad av ett djur av något slag. kanske en hund. eller en jävligt långhårig vit angorakatt. Jag luddade av den med tejpbitar. Ja, det tog en stund. Efter mycket omflyttning för att få bort den gamla mattan och dit med den nya, började det se ut såhär :

Mysigt. Men jag märker att den luktar lite konstigt. Typ som om den legat i ett förråd i ett par år. kanske det försvinner med tiden.. Eller så inte. Men nu får den banne mig ligga där den ligger.
07.11.2012 kl. 19:19
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer