Where's my bridge over troubled water?

Jaha. då var vi här igen. Tillbaka på ruta 1.Jag blev igår dumpad av min pojkvän, via FACEBOOK.  Tack så mycket. Jag trodde jag var värd mera än så.
Jag satt och funderade hela natten, och hela dagen idag, varför? Varför gör han slut med mig, var gick det fel? JAG TYCKER JU SÅ INÅT HELVETE MYCKET OM HONOM.

Han sa saker som "Jag märkte att jag saknar dej inte längre när vi är från varann" "du förtjänar någon bättre, som du inte blir så lätt irriterad på" "jag är för snäll för dej" "jag känner att detta inte leder någonstans längre"
Mitt ex längsta förhållande räckte ca. 1 år. men största delen av hans förhållanden var ungefär 2-4 månader. Precis som vårat tog slut efter nästan 5 månader.
"Jag känner inte samma sak längre" sa han..
Mitt i allt slår det mig. Hårt, rakt i fejset. Varför såg jag det inte tidigare?  Han vet ju inte ens vad kärlek är. Vad ett förhållande är. Hur man lever med en annan människa. I allas förhållanden finns den "nykära" fasen. Hur länge räcker den? ungefär 4-12 månader? (visst, vissa påstår att dom är nykära efter 20 år tillsammans, men ni måste erkänna att det forfarande inte är samma grej som när ni först träffades.)
Mitt ex tror att ett förhållande ska vara en härlig dans mellan rosa moln och doftande blommor. Non stop.
Alla som har haft ett längre förhållande vet att det inte är bara mys och kyssar och frukost på sängen som gäller när man delar ett liv tillsammans. Man bråkar, är oense om saker, irriterar sig på varandra.
Direkt som jag visade lite av vardagen åt denne gosse, lite mindre rosa moln, så mitt i allt känner han inget längre. Han väljer att inte alls försöka. bara kasta bort mig som en engångshandske.

Nu är jag alltså tillbaka på samma jävla ruta igen. Ensam och övergiven.
Jag som trodde att jag hittat min andra hälft. Jag som trodde vi skulle gå långt. men nej, han slår krokben på mig så att mitt fejs landar i dyngan igen, och sedan lämnar han mig där. kall och smutsig.
Tack och adjö.
14.04.2014 kl. 16:47

Mars Red Sky.

Jag är väl medveten om att jag inte skrivit något på jättelänge, men det är bara för att det inte hänt något spännande alls i mitt liv på ett tag, så jag har helt enkelt inte haft något att berätta.
Men nu, ska ni veta, är mitt liv allt annat än tråkigt.
Allt började för ca. 9 veckor sedan. Jag lade upp en profil på en finsk dejtingsida, mest bara för att prova på för skojs skull, kikade igenom en par profiler, innan jag hittade en kille från Jyväskylä som verkade intressant. Jag skickade en "flirt" , men förväntade mig inget svar. Ett par dagar senare har jag ett meddelande, av denne kille.
Killen visade sig vara så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro.  Han var inte bara fin och söt, utan hade även väldans bra musiksmak, fina värderingar i livet, och var dessutom rolig och snäll. Vi bestämde oss för att träffas. Så 27 november satte jag min rumpa på tåget till Jyväskylä  för att träffa en kille jag aldrig träffat förr. Nervösare har jag nog aldrig varit. Tankar flög runt i huvudet, tänk så tycker han inte alls om mig IRL. Tänk så får jag inte ett enda finskt ord ur min mun.
Tåget stannar vid perrongen, jag kliver på ostadiga ben ut, och ser honom genast. Vi hälsar, och kramas snabbt, nervöst. Henrik, som killen heter, pratade snabbt och massor, allt på finska, och jag får säga flera gånger att han måste prata långsammare så att jag förstår. Men annars gick allt fint, han visade mig runt lite i staden före vi styrde våra steg mot Lutakko, Mars Red Sky skulle spela.
 

Efter en helt underbar spelning fortsatte vi färden mot Henris lägenhet. Det var halt ute, så Henri tog min hand, så att vi inte skulle halka ihjäl oss. Det var väl första tecknet på att han kanske faktist verkade tycka om mig. Väl hemma hos honom, satte han igång en film, the Hobbit. Och redan i början av filmen satte han sin arm runt mina axlar, och jag kunde inte koncentrera mig alls på vad som hände i filmen. Efter halva filmen sa jag att jag var trött, fast jag inte var det, bara för att jag inte alls hängde med i filmen, när jag var så nervös.
Han frågade om jag ville sova på soffan, eller i sängen med honom, och ja g svarade förstås att om det var okej för honom, kunde jag nog sova i sängen. Så, där låg vi, försökte se varann i mörkret. Han sa att han jättegärna velat pussa mig hela kvällen, men inte vågat. Så jag lutade mig fram, pussade honom, och sa att han gärna hade fått göra det. Sedan somnade vi i varandras armar.
Sedan dess har vi varit tillsammans. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett långdistansförhållande. Men här sitter jag nu, nästan 300 km bort, och saknar honom något enormt, fast han åkte härifrån för bara 4 dagar sedan.
Jag hade nästan tappat hoppet efter över 2 år som singel. Men nu sitter jag här, och är Kär.

30.11.2013 kl. 16:47

I think I'm gonna be sad.

Jag känner mig lite ledsen. På flera olika plan. Först och främst åker en av mina bästa vänner Crista ner till helsingfors på obestämd tid för att studera, vilket gör att jag inte får träffa henne lika ofta som jag är van vid. Vilket i sin tur gör mig ledsen i hjärtat. Jag hoppas hon får det bra där, det förtjänar hon.
Den andra orsaken till känslan i mitt bröst är nog bara ensamheten som gnager mitt inre. Hur frustrerad jag känner mig mesta delen av tiden. Min vän Nick frågade mig ikväll varför jag ser så bekymrad och ledsen ut. jag svarade att det är bara såhär mitt ansikte ser ut. Mitt fejs är helt enkelt bara ledsamt, även om jag försöker att se normal ut.så mitt inre går på autopilot, och gör mitt ansikte att utstråla ledsamhet. Great, det gör säkert så att männen flockar sig runt mig. Not.

25.08.2013 kl. 01:42

Kärlekshistorien.

Min bästa vän Karolina har pratat med en australienare i snart 3 år nu. Han heter Nick. En vintrig dag i mars bestämde jag mig för att kontakta honom, och vi började prata, det visade sig att Nick varit hemligt förälskad i Karolina en längre tid. Jag föreslog en dag att han borde spara pengar och hoppa på ett flyg hit för att överraska henne. Han tyckte det var en fin tanke, att ha nog ska börja spara genast. Den dagen gick jag till sängs i tron om att han skulle komma hit nästa år. När jag vaknade nästa morgon hade jag ett meddelande där han berättar att han troligtvis har råd att komma redan denna sommar. Så sisådär 4 månader senare, den 3 juni, var jag påväg ner till helsingfors för att hämta upp honom från flygplatsen. Karolina var hemma hos sin mamma och hade ingen aning om att hon snart skulle få träffa mannen i sitt liv.
Fredag samma vecka vad dagen som deras stigar skulle mötas. Jag placerade Nick i puben O'malleys, och stegade iväg mot busshållplatsen där jag lovat att träffa Karolina. Åt henne hade jag sagt att vi skulle gå på en eftermiddagsöl, för att fira våra semestrar, och att jag hade en liten obetydlig present att ge henne.
Väl framme vid O'malleys, beställde vi varsin öl och satte oss ner. Jag sa att jag skulle hämta presenten jag hade gömt någonstans här i puben. Karolinas ansiktsuttryck var oförglömligt. Förvirrad, rädd, fundersam, nervös. alla olika känslor speglades i hennes ögon när jag försvann runt knuten för att ta Nick under armen för att föra honom till henne. 
När hon såg mig komma runt hörnet, med Nick bakom mig spricker hennes ansikte upp i ett stort leende, och de första orden hon yttrade var :"WHAT THE FUCK?!!"  och de kramas för första gången någonsin. I hennes ögon fanns nu bara upprymdhet, nervositet, och lycka. 
Det var nog en av de bästa känslorna jag någonsin kännt, att se min bästa vän bli nerkärad i denna underbara man. Hur hon förändrats på bara tre veckor med honom. De bokstavligt talat kompletterar varandra, och det är en fröjd för mitt öga. För Min själ. 
Karolina förtjänar ingenting annat än det bästa, och det har hon verkligen fått, nu när hon har Nick. Att mitt liv stampar på samma ställe gör ingenting längre. Att se deras liv ta fart, ger mig hopp.


28.07.2013 kl. 17:08

How to blow your nose in swedish.We had a lot of fun on Nummirock. this is only one of the very amusing conversations we had.
03.07.2013 kl. 18:02

I should go.

10.06.2013 kl. 11:46

Spiders

 Jag verkligen hatar spindlar och beter mig som ett skräckslaget barn när jag ser en.  Jag ryser bara av att tänka på en spindel.
MEN nu är det så, av någon konstig anledning, att jag tycker att hoppspindlar är väldigt söta i närbild.. Jag menar, vem kan anklaga någon med så oskyldiga ögon?


 
 
 

31.05.2013 kl. 19:57

Good Morning?

Jag vaknar med ett ryck, och tror att jag försovit mig. Med en lättnadens suck ser jag att jag får sova ännu i 20 minuter, så jag slumrar in lika snabbt som jag vaknat. Mitt i allt vaknar jag igen som om någon skjutit mig i röven, "FUCK, nu har jag definitivt försovit mig!". Och mycket riktigt var klockan 06:50. Mitt skift börjar 07:00.
Det går inte en vecka med morgonskift utan att jag försover mig minst en gång.Ifall någon har några tips om hur i hela vetet jag ska göra för att ändra på detta, får ni gärna dela med er åt mig, tack!
Nu är jag trött, på dåligt humör och hungrig.. Tack så mycket Simone, TACK!
26.04.2013 kl. 07:26

Skadeersättningar & itella.

Jag känner mig trött som ett fittlöst får denna torsdag. Morgonskift är nog fan inget för mig.
Men det jag egentligen ville dela med mig av denna morgon, är vad som hände förre fredagen. För så blev min soffa äntligen levererad.. Eller i alla fall försökte två miffon från itella att få in den genom min ytterdörr. Efter att killarna prövat sisådär 3 gånger från olika håll och kanter, förstört min antika lampa i farstun, och smutsat ner mitt golv, så utropar den ene, medan han samtidigt släpper taget om min soffa "Ei vittu, mä en jaksaa enää!" och konstaterade kallt att antigen lämnar de soffhelvetet på gården, eller så tar dom den med sig igen. Jag var chockad över hur fult han pratade mot mig, och fattade ingenting. Det enda jag hann fråga av killarna var "Vad fan gör jag nu då??" när jag betalat 1600 €  för en soffa som inte har rum in genom dörren. De ryckte på axlarna och tyckte bara att jag skulle ta kontakt med Masku om saken.
Det roliga är att pappa & Hanna hämtade soffan dagen efter, och fick in den på 5 minuter.
Igår kom en snubbe från itella för att kolla läget med min antika lampa, och jag fick fylla i en blankett för ansökan om ersättning. Jag ansökte om 300 €. Vi får se hur det går.
25.04.2013 kl. 08:21

För 1 år, 6 månader & 14 dagar sedan...

Så blev jag singel. Jag började tänka på detta ikväll, av någon anledning. Inte på det viset att jag saknar mitt förhållande. Det gör jag fan i mig inte. Det tog cirka 1 helt år för mig att förstå, hur rätt jag gjorde, vilken otroligt bra stig jag valde att vandra på. Den må ha varit gropig och jävlig den första tiden, men skam den som ger sig. 
Jag läste just ett inlägg som jag skrev dagen efter att himlen föll ner som ett svart täcke över mitt liv.
En del av inlägget löd:

"Nu tänker jag allvarligt försöka bygga ihop mig själv igen.. Ingen aning hur länge jag måste skriva, eller hur långt jag måste gå, men på något vis är det väl möjligt? Springa runt och plocka ihop mitt hjärta som sprängts i tusentals mikroskopiska köttiga bitar, säkert rakt i ansiktet på många, utan att de ens vet att de går med en del av mitt hjärta i deras ansikten.  I deras hår. snart kommer jag att se kanske just dig i ögonen, och fråga om det är ok att jag plockar bort den lilla biten av inälva du har på ögonlocket.  Inte vet jag. det enda jag vet är att världen slutar inte snurra för min skull, hur söndrig jag än är.  Måste försöka hålla takten, rytmen.. Vilken rytm? Utan hjärta har jag ingen rytm mera. ett svagt flimmer? Kanske. Borde kanske skaffa en såndär defibrillator. hur det än stavas, vete fan.  Få liv i mitt hjärta, få ett liv överhuvudtaget."


17.04.2013 kl. 00:27

Things Ain't Like They Used to Be.

Jag känner mig väldigt hemma i mitt nya kök.
Nu måste jag bara lära mig laga mat också.

05.04.2013 kl. 08:34

You should consider having sex with a bearded man.

Jag fann en av världens snyggaste män häromdagen. Nu vill jag bara dö av hur mycket jag vill ta på hans skägg. Ricki Hall. YUM!

 

  

 

 

 

25.03.2013 kl. 15:22

Aussie!

Ligger för tillfället i hotellrummet och slaggar. Igår besökte vi Aussie Bar, ett otroligt skönt ställe, med en helt underbar bartender som var så charmig att vem som helst skulle bli kär. Vi åker troligen dit igen ikväll efter W13 keikkan. 
15.03.2013 kl. 12:50

Can I get a Hallelujah!

Denna helg har varit helt fantastiskt rolig. One Morning left på Hullu Pullo i fredags var himla bra, fina människor & mys. Lördagen gick jag runt med ett stort leende mest hela tiden, åkte till Sabina för att klippa och färga håret, åkte med Johanna och ett par andra brudar till Lady Pink där det var ladies night, med manliga strippor. Söndagen var inte fullt lika rolig, morkkisen som  infann sig var nästan outhärdlig. Men, jag har semester, och livet ler. Vad mer kan man önska sig?

 
Jag älskar att få ha mitt eget hår igen ett tag.

11.03.2013 kl. 10:45

Till Death do us Party!

Jag längtar så till nästa vecka! För på torsdag åker jag ner till Helsinki med Crista & Karo för att supa & härja. På fredagen åker vi på Wednesday 13, som jag väntat på så jävla hårt!  Det kommer att bli helt episkt bra!
08.03.2013 kl. 07:14
Follow @enom1s

Hur fan tar man sig upp ur gropen man själv grävt, och när andra fortsätter att gräva den djupare. puffar ner en i skiten igen?
Jo, man lever livet en dag i taget. Njuter av det lilla goda i livet. Köper lägenhet & tapetserar köket i samiska färger.

 

 


 
 

Kategorier

Senaste kommentarer